Бившата стюардеса Шон Катлийн от Охайо била толкова изумена от пътниците,

...
Бившата стюардеса Шон Катлийн от Охайо била толкова изумена от пътниците,
Коментари Харесай

Бивша стюардеса показа снимки на пътници, които се държат на борда все едно са си у тях. Най-лошото, което видяла е...

Бившата стюардеса Шон Катлийн от Охайо била толкоз изумена от пасажерите, които се отнасяли към борда на самолета все едно са си у тях, че решила да ги засрамва със фотоси в обществените мрежи. 

Преди 11 години тя основала страница в Инстаграм наречена " Срам за пасажерите ", която досега има повече от 700 000 почитатели, написа dailymail.co.uk.

``
реклама

" Просто се усещах по този начин, като че ли имах потребност да разказвам за лудите неща, които се случваха на борда ", обяснява тя.



„ Хората мислят, че като платят една сума за самолетен билет, това им дава право да се държат на самолета както пожелаят “, споделя тя.



" За страдание самолетът не е вашата всекидневна у вас и не ви е частен аероплан. Вие сте в публичен превоз, по тази причина би трябвало да се държите обичайно ", написа тя в някои от постовете си. 



В постовете, които тя разгласява доминират фотоси на боси и мръсни крайници, които безусловно са подпрени на всички места, по гърба на седалките, сред пасажерите, по пътеката на борда, по подкалътниците и въобще където им падне.



Другите чести фотоси са на дами, които са разпростряли косата си върху поставката за храна на пасажера зад тях. Катлийн е срещала и какви ли не отпадъци натъпкани в джобовете по седалките.



Случвало й се да хваща пасажери, които пушат трева в тоалетната, вършат секс, а даже и такива, които гледат филми за възрастни на борда. 

" Когато прекосявах към тях скриваха екрана на таблета, само че отражението върху прозореца оставаше ", разяснява тя.

" Родители да преобличат децата си в аероплан е постоянно срещано, само че когато и възрастните стартират да се преобличат пред всички пасажери към този момент е шокиращо ", прибавя още тя.

Превод: " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР